toggler

Angel by Stolk Flora

Angel by Stolk Flora Angel by Stolk Flora

Straight from heaven

Ja, engelen bestaan. En je komt ze zelfs elke dag tegen. In je familie, onder je beste vrienden en vriendinnen, misschien wel in degene van wie je het meeste houdt… Die engelen verras je voortaan met Angel. Het is een onderscheidend concept in orchideeën van Stolk Flora. Met alle karaktertrekken die je een echte ‘Angel’ zou toeschrijven. Bijzonder én lief. Warm én schattig.

Handgemaakt

Angel is een met de hand gedraaide orchidee. Elke orchidee voor het Angel-concept wordt al in een vroeg stadium geselecteerd. Op een bijzondere manier worden de planten rondgedraaid. Door de aantrekkelijke kleuren en grote bloemen is de Angel is een eye-catcher. Door de hoogte van 30 cm is de Angel uitermate geschikt voor op een tafel. Verkrijgbaar in een echte trendpot: wit en glad, met een tint en een kleine decoratie.

Neem contact met ons op

Angel showdoos: exclusief verpakt, functioneel beschermd

De showdoos van Angel ademt dezelfde exclusiviteit. Het is een cadeauverpakking die niet alleen voor extra sierwaarde zorgt maar ook functioneel is. Zo is de kostbare orchidee extra goed beschermd tijdens het transport. En dankzij het handvat is het voor een consument eenvoudig om het product mee te nemen. Het gebruik van FSC papier past bij het ‘natural’ karakter. Een beschrijving in vier talen - Engels, Frans, Duits en Italiaans – op de achterzijde maakt duidelijk waarom Angel zo’n bijzonder product is. Wát een cadeau om te geven!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. Wij gaan graag met u in gesprek.