toggler

Your Natural Orchid

Kweken met respect voor de natuur

Elke kweker wil graag efficiënt telen. Stolk Flora ook. Voor ons geldt: niet ten koste van alles. We streven ernaar om de wereld beter te maken. Natuurlijk is dat heel ambitieus.
Natuurlijk kost het veel inspanning. En niet alles wat we doen is perfect. Maar het gaat om de mentaliteit. Een duurzame mentaliteit.

Onze visie op duurzaamheid

We telen samen met de natuur

In onze manier van telen proberen we zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Daarom werken we met voedings- en hulpstoffen op biologische basis. Middelen die ook vriendelijk zijn voor bijen. Zo worden het ‘natural orchids’. Voor onze natuurlijke manier van telen zijn we gecertificeerd.

Benieuwd naar onze certificaten?

We zorgen goed voor onze mensen

Mensen maken Stolk Flora. Daarom behandelen we mensen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Als je bij ons werkt, moet je plezier hebben in je werk. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid en kansen. En als goede werkgever letten we op veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden.

Bekijk ons team

We zijn zuinig op onze natuurlijke bronnen

Energie en water gebruiken we spaarzaam. In de zomer slaan we warmte op in de grond, om daarmee in de winter de kassen te verwarmen. Elektra maken we zelf op een efficiënte manier. Jaarlijks doen we maar liefst 3000 huishoudens in de buurt een plezier met de stroom die we over hebben. Al ons regenwater voor de groei van de planten wordt voor 100% hergebruikt. Onze reststromen worden volledig gerecycled, van plastic potten tot groenafval.

Benieuwd geworden naar onze visie?

Enjoy! Stolk Flora

Bekijk ons assortiment voor het actuele aanbod of neem direct contact met ons op.