toggler

Your Natural Orchid

Your Natural Orchid Your Natural Orchid

Your Natural Orchid verpakkingen

Als een orchidee op natuurlijke wijze is gekweekt, moet de verpakking dan niet ook natuurlijk zijn? Daarom levert Stolk Flora Your Natural Orchid in verschillende papieren verpakkingen. De verpakkingen worden gemaakt van 100% papier met het FSC-keurmerk.

Natural orchids: wat zijn dat eigenlijk?

Traywikkel

Een verpakking die de natuur als uitgangspunt neemt: dat is de papieren traywikkel. Door de complete tray in papier te wikkelen, hoeven we niet iedere Phalaenopsis afzonderlijk in plastic in te pakken. Het is een ideale verpakking voor bijvoorbeeld tuincentra en bloemisten die planten meteen uit de hoes halen.

Eén papieren traywikkel vervangt voortaan het plastic dat nodig is om bijvoorbeeld 10 planten per stuk in te pakken. De traywikkel is ideaal te combineren met de 10 gaats of 6 gaats EcoExpert tray van papierpulp voor een nog milieuvriendelijkere uitstraling. De potentiële besparing is enorm: 58 ton plastic per jaar, dit staat gelijk aan de CO2-uitstoot van een auto die tien maal om de aarde rijdt! Ook is de nieuwe verpakking veel minder belastend dan de bekende Deense doos waarin veel karton is verwerkt.

Niet alleen afbreekbaar maar ook recyclebaar

Ook met deze minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal blijven de beschermende eigenschappen van de verpakking volledig intact. Het materiaal is ook nog eens recyclebaar. Groot voordeel van papier ten opzichte van plastic is dat het hergebruik veel verder ontwikkeld is. De traywikkel is wéér een voorbeeld van hoe Stolk Flora de pioniersrol pakt. Wie volgt?

Bekijk onze papieren traywikkel op Floriday

Mooie presentatie in papieren hoes

De presentatiewaarde van de papieren hoes is groot. De uitsparing in de hoes laat de orchidee perfect zien. Aan de buitenzijde is de hoes herkenbaar door de Your Natural Orchid-look, de binnenzijde met bruin kaft geefthet een duurzame uitstraling. Eenmaal ingehoesd zijn de orchideeën veilig te transporteren en te presenteren. En als u ook nog eens kiest voor de EcoExpert tray van papierpulp, is de uitstraling er écht één van een duurzame toekomst!

Cadeauverpakking

Een orchidee weggeven? Dan is het niet meer dan logisch dat de verpakking al duidelijk maakt wat voor een bijzonder geschenk Your Natural Orchid eigenlijk is. De cadeauverpakking is speciaal ontworpen om de orchideeën van Stolk Flora nog meer tot hun recht te laten komen.

De uitstraling is decoratief, terwijl de plant toch alle aandacht krijgt. En door het gebruik van FSC-papier en karton is ook het ‘natural’ karakter in één oogopslag zichtbaar.