toggler

Arc

Arc Arc

Symbool

De nationale eer van Frankrijk wordt gesymboliseerd door de Arc D’Triomphe. Het herinnert aan het hoefgetrappel van de naderende Keizerlijke Garde en de glorieuze Franse geschiedenis. De boogvorm staat van oudsher symbool voor triomf en overwinning. De combinatie van de boog en de bloemen – in stralende kleuren – geven er een extra feestelijk tintje aan. Een prestatie geleverd, een overwinning behaald of een mijlpaal bereikt? Dat vraagt om een passend cadeau. En dat is Arc!

Triomf bloemenboog

Een klassieke boogvorm met een frisse, eigentijdse uitstraling. Dat is de kracht van Arc, een concept van Stolk Flora. Elke plant heeft een hoogte van 45 tot 55 cm. Bovenin schitteren minimaal veertien bloemen, die samen een kleurrijke bloemenboog vormen. Combineer Arc met onze prachtige Mirthe potten, een eyecatcher voor in ieder huis!

Handmade

De orchideeën voor het Arc-concept worden al in een vroeg stadium geselecteerd. Elke geselecteerde plant beschikt over twee takken die voorzichtig – met de hand –naar elkaar toe worden gebogen. Door deze manier van werken kan Stolk Flora hoge kwaliteit waarborgen.